Vervoersdiensten

Zakelijk vervoer

Taxi For You Maastricht staat ook voor u klaar als het gaat om zakelijk vervoer. Of het nu gaat om vervoer van uw buitenlandse zakenrelaties, werknemers die i.v.m. ziekte tijdelijk woon-werk vervoer nodig hebben of als u als ondernemer zelf vervoert wilt worden.

 

Uw reistijd wordt dan werktijd, een efficiënte manier van reizen die een zeer professionele uitstraling heeft naar uw zakenrelaties.

Voor het zakelijk vervoer beschikt Taxi For You Maastricht over een aantal zeer luxe auto’s. Wilt u voor een of meer dagen vervoert worden in uw eigen auto, dan kunt u via Taxi For You Maastricht beschikken over een zeer representatieve chauffeur, die er voor zorgt dat u en uw auto veilig en comfortabel op de plaats van bestemming komt.

 

Voor bedrijfsevenementen, congressen en andere evenementen waar grotere groepen vervoert moeten worden kunt u via Taxi For You Maastricht beschikken over luxe 9 persoons bussen voorzien van o.a. airco en verlaagde instap.

Luchtvaart vervoer

Voor taxivervoer naar en vanaf luchthavens in Nederland, Duitsland en België kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij rijden tegen zeer aantrekkelijke tarieven rechtstreeks van uw huis- of kantooradres naar de luchthaven en weer terug. Op deze manier bespaart u zichzelf de moeite van het zelf rijden, parkeerkosten, onnodig gesjouw met bagage en kunt u uitgerust aan uw vakantie- en/of zakenvlucht beginnen of het op deze wjize afsluiten.

 

Wat zijn hiervan de kosten? Voor aanvullende informatie of voor het boeken van een rit(ten) kunt u contact opnemen met onze centrale op

+31 (0)43 26 000 05.

Uitvaart vervoer

Onze auto’s worden veelal ingezet als volgwagens bij zowel begrafenissen als crematies. Deze vorm van dienstverlening die toch een heel speciale aandacht vereist wordt uitgevoerd door chauffeurs die specifiek hiervoor zijn aangenomen. Correct gekleed in driedelig antraciet zorgen zij ervoor dat elke rouwstoet in gepaste stijl verloopt.

Bruiloft vervoer

Op uw bruiloft mag er natuurlijk niets misgaan. Dat begint al met het vervoer. Taxi For You Maastricht zorgt ervoor dat het bruidspaar of de gasten op de juiste tijd op de juiste locatie aankomen. Onze comfortabele taxi’s zijn dusdanig compleet ingericht dat het bruidspaar of de gasten aan niets ontbreekt tijdens deze feestelijke dag. Dus bel snel!

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op.
Translate »
Call Now Button